Vår historia

Inlook grundades redan 1967 av Erkki Hiltunen i Finland, som fram tills idag är verksam inom bolaget som styrelsemedlem. Det är faktiskt så att hela tre generationer är aktiva inom Inlook idag. För oss är det viktigt att behålla den familjära känslan inom bolaget, trots att vi idag är strax över 500 anställda.

Det började med en undertaksplatta för över 50 år sedan – idag erbjuder vi helhetslösningar inom interiör- och akustiklösningar.

Inlook har sedan start ständigt varit i rörelse med målet att förnya och förbättra – dels verksamheten men även service-och produktsortimentet. För oss började allting med undertak i Finland, och idag, över 50 år senare är det fortfarande ett av våra slagskepp, även om vi såklart har utvecklat sortimentet sedan dess. Och vi är idag etablerade i Finland, Sverige och Baltikum tack varje företagsförvärv som stärkt vår position på en lokal nivå.

Genom att ständigt förbättra ser vi oss i framkant när det kommer till tekniker, innovativa lösningar samt att vi håller god branschstandard i samtliga projekt. Parallellt  med att vårt sortiment blir bredare erbjuder vi våra anställda löpande vidareutbildning inom företaget – detta gäller både arbetsledare och montörer. Detta resulterar i att vi kan erbjuda fungerande interiörlösningar till dig som kund, såväl som pulverlackering och tunnmetallverksamhet – något som visar sig vara eftertraktat på dagens marknad.

Syftet och ambitionen att ständigt utvecklas grundar sig i vår vilja att kunna erbjuda dig som kund en högkvalitativ och komplett helhetslösning. 

Vårt servicekoncept innefattar följande områden: 

Vi utför huvudsakligen ny-och ombyggnationer inom följande områden: 

Vi vill finnas till hands när du behöver oss

Finland Helsingfors, Esbo, Åbo, Tammerfors, Kuopio, Vasa och Uleåborg

Sverige Malmö, Karlshamn, Växjö och Norrköping

Baltikum Tallin och Vilnius

Efter årsskiftet 2019 utökade Inlook sin verksamhet genom ett förvärv av Montagegruppen i Malmö, Undertakman i Karlshamn, Tj-Akustiktak i Växjö samt Smålandsundertak i Norrköping.

Ovanstående bolag fortsätter som filialer men med mer muskler bakom sig i den nystartade Inlook Sverige.  Förvärvet innebär även att Inlook blir en betydande aktör i Sverige och stärker sin position inom byggbranschen i Norden.