Inlook

Om Inlook Sverige

Inlook Sverige-koncernen bildar en företagsgrupp inom interiört byggande och specialmontage som består av Montagegruppen i Malmö, Undertakman i Karlshamn, Tj-Akustiktak i Växjö och Smålands Undertak i Norrköping.

De fyra bolagen har varit en del av samma konstellation sedan 2019 då finlands ledande företag inom akustiklösningar, Inlook Group Oy, utvidgade sin verksamhet i Sverige genom att förvärva de fyra bolagen. Är du intresserad av att läsa mer kring förvärvet kan du klicka här eller läsa mer kring Inlooks historia här

Inlook Sverige är koncernbolag för de fyra bolagen och dem delar idag styrelse samt kompetens inom verksamheten men är fortsatt verksamma inom sina geografiska områden, med sina kunder och samarbetspartners. En av målen med förvärvet är att finna synergieffekter mellan bolagen som kan göra oss till en ännu bättre partner till våra kunder, en mer flexibel samarbetspartner och attraktiv arbetsplats för våra medarbetare. 

Kärnan inom Inlook Sverige är en stark lokal förankring med stor kompetenskunskap, och med våra fyra filialer i Sverige kan vi verka där vi behövs. Vi ser varje bolag som en familjär leverantör med stora möjligheter: detta på grund av de muskler och kunskap vi kan föra genom bolagen, och från moderbolaget Inlook Group Oy. Detta hoppas vi skall resultera i att det som kund känns enkel för dig att arbeta tillsammans med oss, att vi kan skräddarsy en lösning just för dig. 

Har du frågor, funderingar eller helt enkelt vill veta mer kring våra bolag är du välkommen att kontakta vår Country Controller Ulrika Skanby på ulrika.skanby@inlooksverige.se eller 0734-266705

Vid specifika frågor till bolagen är du välkommen att kontakta ansvarig platschef här