Låt oss stå till tjänst

Vi har under flera år utvecklats med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter, något som vi tar till oss och tillämpar i vårt arbete. Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage.

När du anlitar någon av våra fyra bolag får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Vi har även medarbetare med expertis inom flera olika områden. Vårt arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. Vi kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom vårt breda kontaktnät kan vi även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Vi har nära kontakt med våra samarbetspartners vilket ger oss möjlighet att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Vi vet om att inget projekt är det andra likt, och eftersom samtliga bolag inom Inlook Sverige är märkesoberoende underentreprenörer inom undertaksmontage och specialmontage kan samtliga ge dig goda råd och lösningar som passar just din situation. Våra projektledare såväl som hantverkare är eminenta bollplank i dessa situationer och vi ställer alltid upp med vår kunskap för att hitta passande lösning för dina projekt.

LUX atrium


Vi vill skapa rätt ljud på rätt plats

Det finns flera saker som påverkar akustiken i ett rum. Vi strävar alltid efter att skapa rätt ljud på rätt plats. Med hjälp av akustikundertak, akustikplattor och akustiksystem kan du se till att du får den ljudmiljö du vill ha. Våra ljudabsorbenter kan exempelvis se till att du får den ljuddämpning i rummet du vill ha. Vi samarbetar med branschledande akustiker och vi genomför även egna kontroller av våra projekt så att vi kan säkerställa att vi levererar det resultat som våra kunder vill ha.

Är du intresserad av vad vi kan göra för dig, kontakta passande platschef här så ser vi hur ett potentiellt samarbete kan se ut.